Lyme-ra milyen antibiotikumot kaptál?
Figyelt kérdés
3 éves kislányomnak 2 héttel egy kullancs csípés után megjelentek a lyme jellegzetes foltjai. Az orvos azt mondta, ha nem múlik el a hétvégén (mert mondjuk adja isten csak pókcsípés) gyulladáscsökkentőktől, akkor antibiotikumot kap.
Most azt olvastam egy szakértő oldalán, hogy a rosszul kiválasztott antib. káros lehet.
Honnan tudjam, hogy jót ír-e fel a dokink?
Akinek volt már lyme-a, annak mit írt fel az orvosa? Használt?
Minden konstruktív választ előre köszönök!!!
2010. máj. 29. 23:50
1/2 anonim válasza:
Szerintem jobb ha az orvosra bízod és nem az ideírogató esetleg hozzá sem igazán értő emberekre hallgatsz. Általában nem olyan hülyék az orvosok, hogy egy ilyen dolgot elszúrjanak.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is inkább az orvosra hallgass ilyen fontos dologban mint holmi internetes agytágító oldalakon.Sok helyen sok félét írhatnak.nem mellesleg lyme-ra csaknem százféle antibiotikumot írnak fel hanem olyat ami arra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!