Vérvétel után mit jó enni/inni egy 17 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2017. okt. 21. 10:05
1/10 anonim válasza:
Vigyél magaddal csokit,ha esetleg leesne egy kicsit a vércukorszinted.
2/10 anonim válasza:
Bármit, ami jól esik. Én vinni szoktam egy csokit magammal, ami gyorsan helyrerak nagyjából, aztán bármilyen szendvics vagy pékáru . :)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2017. okt. 21. 10:25
4/10 anonim válasza:
Semmit sem kötelező enni ilyenkor, vagy ha éhes vagy akkor azt, amit amúgy is ennél. Vérvételkor relatíve kevés vért vesznek, tehát nem szükséges semmilyen speciális ételt enni utána.
5/10 anonim válasza:
Valami cukrosat és ha alacsony vérnyomású vagy egy kávé is jól jön.
6/10 anonim válasza:
Valamikor ( a 60 as években) egy pár főtt virslit, és egy sört kaptunk a véradásért.
7/10 anonim válasza:
Ne rettegj már egy vérvételtől, az nulla, észre se veszed. Kb 20 milliliter vért vesznek. Éld nyugodtan a szokásos életritmusodat. Egy véradáson annak a 20-szorosát veszik le, és annak sincs semmi hátrányos következménye.
8/10 anonim válasza:
Elnéztem! Nem véradásra mész, hanem szimpla vérvételre. Bizony az olyan kevés, hogy nem kell utánapótolni semmivel. Max egy kis csoki, meg két korty víz.
9/10 anonim válasza:
Előző nap igyál sok folyadékot, a vérvétel után pedig szinte mindegy. Ha ájulós vagy legyen nálad víz meg egy kis csoki.
10/10 anonim válasza:
ha terhelésesre mész akkor úgyis megmondják hogy enned kell, vagy adnak cukros vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!