Probléma esetén sztk kötelesek ellátni vagy sem?
hivatkozást kérnék, mert nem nagyon akarnak ellátni.
A recepciósnak meg nem szeretném elmondani h mi bajom mert ő nem fogja tudni felmérni ennek a komolyságát.
Kérdésem : Mit kell tennem h ellássanak h ha bemegyek?
A recepciósnak mi köze hozzá?
SZTK vagyis tb-finanszírozott ellátás. ha nem beutalóköteles, el kell lássanak. ha beutalóköteles, akkor első körben viszont háziorvoshoz kell menni.
Szóval nem mindegy, hogy milyen rendelésre mentél.
bőrgyógyászatra erre pedig nem kell beutaló
Felhívtam a recepciót. Azt mondta novemberbe tud adni időpontot. Ha sürgős akkor pedig menjek el a háziorvoshoz majd kezel addig ő.
Alapvető problémám pedig h több hónapja a nemi szervem környékén fajdalmat érzek kivizsgáltattam de semmi. Van némi pikkelysömöröm a fejbőrőmön és most látom arra is van a nemi szerven. Lehet attól van, és az ember nem szívessen mutogatja magát. Meg ha ott vagyok elmondom a hajhullásom is ami szitén a pikkelysömör miatt lehet ez nem háziorvosi feladat.
Meg amugy első körben ugyis elküld a bőrgyógyászatra a háziorvos.
Meg nyilván nem fogom mutogatni magam a recepciósnak főleg ugy h nem tud ezekről semmit, vagy csak keveset
Persze, de a recpciós nem fogja világgá kürtölni a bajodat, basszus.
De ha el sem mondod, akkor mit vársz?
Háziorvos és beutaló bőr- és nemibeteg-gondozóba. Ennyi.
nem az a lényeg hogy előre vegyenek, hanem hogy ellássanak, mert ez a kérdőjeles utolsó válaszadó.
Arra pedig már volt példa másnál h a recepcióról kikerültek dolgok. Ez sima bőrgyógyászati probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!