Vérvétel? Hasigörcs? Segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már három napja görcsöl a hasam és ha eszek egy falat morzsát egyből kihányom és rosszabbul leszek.. mivel 3 napja fáj és péntek este vettem ezt észre ezért most reggel hétfőn elmentünk orvosoz. Azt mondta lehet hogy vashiányos vagyok pedig sok olyan dolgot eszek amiben regeteg a vas... szóval szerintem valami vírus lehet. Ezért holnap / ma (kedden) vérvételre megyünk és viszünk vizeletmintát. Nem tudom hogy mennyire fáj a vérvétel mert még sosem voltam. És kicsit félek is. És még annyi hogy este lefekvés elött ittam egy pohár tejet remélem nem baj. 12F Előre köszi a válaszokat!!2017. okt. 16. 22:53
1/3 anonim válasza:
Nem fáj annyira, mint egy injekció, előfordul, hogy utána szédülsz és le kell ülnöd pár percre, ha ügyes az orvos és ügyesen szúr meg, akkor még ez sem történik meg. Nem baj, hogy ittál most tejet. Holnap reggel, amikor készültök a vérvételre igyál VIZET és NE egyél! :)
2/3 anonim válasza:
Nyugi, simán kibírod a vérvételt, csak egy kis szúrás.
Viszont, ha fáj a hasad, egyáltalán ne igyál tejet, nagyon nem tesz jót!
3/3 A kérdező kommentje:
Hát a tejtől most nem érzem rosszul magam és jól esett. De ment a like mindkettőtöknek!
2017. okt. 16. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!