Ha nincs érvényes tb-m, akkor akár meg is halhatok?
Pont az a bajom, hogy egyáltalán nem tudom fizetni, mivel nincs munkám sajnos! Nem kapok semmit sehonnan. Bementem a hivatalba, de nem segítenek ők sem!
A férjem keres, de abból is nagyon nehezen jövünk ki, a számláinkat sem tudjuk fizetni rendesen..
Egy másik kérdésben már leírták
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas..
Az a lényeg, hogy mindig ellátnak, és ha kiderül, hogy nincs TB-d, akkor az APEH csak a TB-t hajtja be, NEM a kezelés költségét.
Én is ebben aa cipőben járok. Sőt, rosszabb. Minden kép és leírás alapján rákos elváltozások vannak a bőrömön, de persze tb nélkül nem mehetek bőrgyógyászatra. Az Anyajegy Ambulancia nevű orvosi cég meg 20 ezerért vizsgálna meg. Még a tbmet se tudom fizetni... ráadásul bealált az apeh (bocs, nav vagy mi), mert anyám fizette nekem anno párszor a tbmet, de már rokkantnyugdíjas, tehát ő se tudja.
Na ilyenkor mit lehet csinálni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!