Lézeres köröm műtét benövés miatt? Lenne néhány
kérdésem, ha van olyan aki már átesett ezen?
Figyelt kérdés
1. Mennyire fájdalmas?
2. Mennyi ideig tart?
3. Mennyi idő a gyógyulás?
4. Mikor lehet utána cipőt húzni fájdalom nélkül?
5. Láttam egy videót róla, és ott előtte kivágták ollóval a benőtt körmöt, majd utána lézereztek. Ez valóban így van? Azt hittem itt elő sem kerül az olló meg a szike 😕😕
1,5 éve küzdök a benőtt körömmel, azóta pedikűröshöz jártam, ő mindig szépen kiszedte, spanget raktunk rá folyton, de nem bírta kihúzni az sem. Most viszont oda jutottunk ahonnan elindultunk, mert túl mélyen kivágta, ráadásul belevágott a húsba is, ami azóta sem gyógyul, hiába fertötlenítem, sebkezelő géllel és gyulladáscsökkentő kenőccsel kenem de semmitől sem javul. Hozzá se bírok érni már.
2017. szept. 19. 07:07
1/10 anonim válasza:
Budapesti vagy? Van 2-3 magán klinika ahol elvégzik ezt a műtétet. Elötte kapsz egy szurit majd kivágják és készen vagy.Kb negyed óra az egész. De van itt a gyakorin is már néhány válasz a kérdéseidre nem nézted?
2017. szept. 19. 07:56
2/10 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok. Nézegettem kérdéseket, de inkább frissebb véleményekre lennék kíváncsi.
2017. szept. 19. 08:04
3/10 anonim válasza:
Debreccenben csináltattuk lányomnak.
Érzéstelenítő injekciót kapsz, az fáj a szúrás, onnantól nem érzed. Cca 20 perc volt két lábon, egy-egy körömszélen. Hat hét után a végleges állapotot látod, tehát annyi a teljes gyógyulás. A cipőre igazán nem tudok válaszolni mert most nyáron csinálták és szandálba járt. (abban is jött haza) Ollóval vágják valóban, és közben lézerezik, vérzés gyakorlatilag nincs. De mondom azt már nem érzed. Utána este állítólag lehet fájdalom, de a lányom nem kért fájdalomcsillapítót azt mondta csak fura érzés de nem fáj. Ja és Debrecenben Kovács Mária műttte a Csapó utcán, körömszélenként 19 ezer ft.
2017. szept. 19. 08:23
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Én Nyíregyházán fogom csináltatni, remélem valóban nem fogom érezni.
2017. szept. 19. 09:38
5/10 anonim válasza:
Azt hiszem Kovács Mária is dolgozik Nyíregyházán, de tulajdonképp bármit néztem előtte a neten, mind oda lyukadt ki hogy a műtét tényleg fájdalommentes. de az injekció fáj mert érzékeny helyre adják. Ha az én lányom 12 évesen kibírta a szurit te is ki fogod! Aztán meg elképesztő különbség fájdalom nélkül járkáélni.
2017. szept. 19. 11:48
6/10 A kérdező kommentje:
Igen! Én is csak ebben bízom, hogy bármi is lesz, fájjon inkább egyszer (remélem utoljára), minthogy folyamatosan szenvedjek vele.
2017. szept. 19. 13:09
7/10 A kérdező kommentje:
Nos már beszéltem is vele 😊 jövő héten megyek hozzá, remélem engem is megszabadít a kínjaimtól 😊
2017. szept. 19. 14:37
8/10 anonim válasza:
Sajnos nekem is ez a panaszom benött a labujjamon a köröm mar váladékozik meg mar lila anyira be van gyulladava es nagxin faj 😣en is kedden megyek de nagyon felek es föleg hogy pincer vagyok 😣😣
2018. márc. 18. 00:40
9/10 A kérdező kommentje:
Nincs mitől félni. Semmit nem fogsz érezni. Én mosolyogva jöttem ki a rendelőből 😊
2018. márc. 20. 14:50
10/10 anonim válasza:
Én tegnap voltam és mind a 2lábujjamat csinálták és egyáltalán nem.faj.pedig azt hittem.elöször amikor a szurit adjak.be az egy picit de mar mindenki volt oltazon ez is ilyen de utanna semmi elzsibadt es lerdezi a doki faj mondom nem azt mondja akor mar nem.is fog nagyon örülök hohy fajdalim.mentesen kesz es nem kell tovabb küszködnöm 😁😁meg amikor este jöttünk haza akor mikor ment ki a fajdalom meg ittam egy flektor rapid port es utanna el aludtam.most felkeltem es semmi fajdalom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!