Szerintetek felkeressem az ügyeletet emiatt?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel öttől délután négyig 5 cataflamot szedtem be+1 nospat, a súlyos migrénem miatt, az utolsó szem után a rá következendő fél órában háromszor is hánytam, a migrénem is szörnyűbb lett, de 5-6tól elaludtam ma reggel ötig. Ma már elmúlt a migrénem, viszont fájnak a veséim és reggeli után hasmenésem volt, szerintetek felkeressem az ügyeletet vagy ezek maguktól is elmúlnak? 19/l2017. szept. 17. 09:53
1/2 anonim válasza:
Magától biztos nem múlik el a betegséged.
A migrén egy dolog, azzal érdemes amúgy fejfájás ambulanciát felkeresned, ahol kivizsgálnak, illetve olyan fájdalomcsillapítót adnak, ami direkt migrénre van.
A hasmenés, ha szedsz probiotikumot és diétázol, akkor ha vírusos eredetű, akkor elmúlik magától is. Viszont a vesefájdalom nem játék, ha van egy húgyúti eredetű fertőzésed, az okozhat akár vesemedence gyulladást is, úgyhogy azzal belátogatnék a helyedben az ügyeletre, hogy csináljanak egy vizeletvizsgálatot és arra antibiotikumos kezelés szükséges.
Ha ma nem is jutsz el ügyeletre, holnap reggel mindenképpen első dolgod legyen az orvos.
2/2 A kérdező kommentje:
Én amiatt aggódok mert tegnap sok gyógyszert vettem be, és az lehet tönkretette a veséimet, és emiatt fáj ma :/ viszont csak ennyi a panaszom és emiatt lehet kinevetnének, de én mégis aggódok hogy a tegnapi 5-6 gyógyszer gondot okozott a vesémben
2017. szept. 17. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!