Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Túlzott szőrösödés! Hová...

Túlzott szőrösödés! Hová lehet fordulni?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, értem ezalatt: has, arc, kar, fenék szóval minden. Már megfordultam pár helyen, de nem csináltak semmit és nem adtak rá semmit.. Budapesten tud valaki jó orvost erre ajánlani? Ha elmegyek ez a kontroll ingyenes vagy fizetni kell érte? Köszönöm a válaszokat!

Ui.: Küzd valaki hasonló problémával? Ő privátban rám írhatna :)

2010. máj. 26. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Háziorvosnak nem emlegetted még? Neki kéne tudnia hova kell ezzel menned, ad beutalót meg minden.
2010. máj. 26. 17:55
 2/9 A kérdező kommentje:
De, szóltam, de ahová küldött onnan elküldtek, hogy várjak még meg nem olyan vészes..
2010. máj. 26. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:
szia:) ezt hogy érted? h csak sötétebb pihék vannak a bőrödön, vagy konkrétan olyan erősségű a szőr, mint a lábon?? mert ha pihés, akkor valószínű ilyen a bőröd, és feltehetően erős a hajad. ha meg nagyon erős, akkor az hormonális gond lesz. mond a háziorvosodnak és kivizsgáltat. esetleg hormongyógyszert kapsz.
2010. máj. 26. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
bőrgyógyászat, endokrinológia
2010. máj. 26. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Magán bőrgyógyász-kozmetologust keressél.
2010. máj. 26. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Endokrinológust. Ez vmi hormonprobléma.
2010. máj. 26. 18:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát annyira, mint a lábon nem, de lábon, intim szőrzet az sokkal erősebb, dúsabb, sötétebb, mint az átlag. Arc kar, has ilyen helyeken meg látható és ott is elég sűrű :(
2010. máj. 26. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Hormonproblémának tűnik. Ne engedd magad lerázni, járj a háziorvos nyakára. Ha egyik helyen nem segítettek, kérj beutalót máshova!
2010. máj. 26. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Vigyázz gyorsan tegyél valamit mert pár hónapon belül olyan szőrös leszel mint Chewbacca

[link]

2011. júl. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!