Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Most megyek vér vételre!...

Most megyek vér vételre! éjgyomoral kell menni de már ittam egy kávét az baj lesz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 05:48
1 2
 11/17 anonim válasza:

Ha a kávét cukor nélkül issza, akkor semmi baj nincs vele. Én sem tudok kilépni az utcára kávé nélkül. Ha megiszom a kávét hatkor, és fél hétkor veszik a vért, szerintedtetek benne van a vérben??? Cukor nélkül, természetetesen.

De tényleg, a legjobb a kérdésben az éjgyomor... Remélem, csak elírta...

2010. jún. 1. 05:59
 12/17 anonim válasza:
bocsi, elírtam a szerintetek-et
2010. jún. 1. 06:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Még üres kávét sem szabad inni, vizet is csak keveset. Nem kell mindennap vérvételre járni, azt az évi 1-2 alkalmat ki lehet birni.
2010. jún. 1. 06:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Még cukor nélkül SEM lehet inni. A koffein az albuminról sok fehérjét leszorít (kb. 50 paramétert megváltoztat ezzel), katekolamin termelést fokoz, és a lipidekbe is belemaszatol.

Bírjátok már ki azt az egy reggelt!

Bezzeg ha a labor emiatt mást mér, és a kezelést/diagnózist is ennek a függvényében módosítják, akkor már jön a páciens a "hülye orvos, nem ért hozzá" dumával, holott ő maga cs.szi el az egészet...

2010. jún. 1. 10:58
 15/17 anonim válasza:

Előttem szólóval egyetértek... Feküdj le előbb este, ha máshogy nem megy.

Cigi nélkül is túlélem addig, pedig aztán elég erősen dohányzom, és 2 óra, mire sorrakerülök. Egyszer ki lehet bírni, nem?

2010. jún. 1. 12:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj,éjgyomorra még lehet ennyit,de reggel már ne igyál!
2010. jún. 2. 22:02
 17/17 anonim válasza:

Én elhiszem a fentieket, de én TÉNYLEG nem tudok kilépni az utcára kávé nélkül. Este le kell főznöm a kávét, mert még arra sem vagyok képes, csak eljutok a konyháig és kész. Volt már egyszer, hogy nem tudtam inni kávét, fél óra múlva olyan rosszul voltam, hogy csak feküdni bírtam (szédülés, hányinger...)

De szerintetek 15 perc alatt megjelenik a kávé a vérben??? Ezt komolyan gondoljátok? Nekem kb. 5 perc míg elérek a laborig, és max 10 percet várok. Indulás előtt iszom a kávét... Ilyenkor is gond???

2010. jún. 4. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!