Lehet ilyet mondani orvosnak?
Utálják-gyűlölik az orvosok, ha azzal indítasz, hogy a google ezt meg azt írta erre a tünetre.
NE MONDJ SEMMIT csak a saját tüneteidet.
Az orvos majd profin diagnosztizál és elmondja mi a bajod, és majd otthon összehasonlítod amit te olvastál azzal ami a neten volt.
Dr. Google szindróma
Nem google szindroma csak altalaban az orvosok elmindjak a diagnozist vagyis kapok egy-ketto vagy harom latin szot es ennyivel le van tudva es utalom hulyenek erezni magam, mert semmit nem magyaraz el h mi mi lenne,ezert is mar inkabb elotte utana nezek,mert korombol es valamennyire kinezetembol(nem vagyok plazacica) azert nem vesznek komolyan az orvosok mert mind azt mondja h ilyen fiatalon nem lehet ilyen bajom azert nezek eleve utana,es igy mar sejtem h mi a bajom
Persze ense ugy akartam h ez meg az a bajom es ezt meg azt a gyogyszert szeretnem csak maszekba fogok menni (ha raveszem magamat) es sajnos mar tapasztaltam h direkt csinalnak olyan vizsgalatokat is ami nem feltetlenul szukseges csak azert h fizessenek erte, ez oedig egy elegge kellemetlen betegseg neken ezert nem szeretni kitenni magamat olyab vizsgalatoknak amik nem feltetlenul fontosak a diagnozishoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!