Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy tegyem túl magam rajta,...

Hogy tegyem túl magam rajta, hogy mit művelt velem a gyerekorvos 16 éves koromban?

Figyelt kérdés

Konkrétan elmentem hozzá, hogy hazaküldtek a suliból, mert rosszul voltam. Erre kitalálta, hogy nincs bajom. Konkrétan full influenzára emlékeztettek a panaszaim, de mind1. Anyáéknak mondta, hogy biztos semmi bajom, anorexiás vagyok. Szóval azt hitte kamuzom, mert előtte egy hónappal beutalt a kórházba, mert már egy hete fájt a torkom és gondoltam ír valami gyógyszert rá, ezért elmentem hozzá. Ekkor közölte, hogy vérvétel kell stb., de ezt úgy tudják kivitelezni, ha befekszem 3 napra a kórházba kivizsgálásra, mert úgy gyorsabb. Oda mentem, én hülye, de persze hogy csak azt találták, hogy vírusfertőzés...

Soha nem volt testképzavarom, nem hánytattam magam, nem láttam magamat kövérnek stb. 168 voltam és 50-52 kilo, de mindig is vékony alkat voltam. Egy egész estét sírtam, hogy én nem megyek kórházba, de ha a drága gyerekorvos már megírta a beutalót, be kell menni. Ott meg hisztiztem és saját felelősségre hazahoztak...

Ha lázas vagy, véletlenül se otthon pihenj, á dehogyis...

Meg utána volt ilyen, hogy Lyme-kórt kaptam el, ekkor is bunkó volt az orvos, hogy ne szimuláljak, mindig csak a gond van velem, majd elmúlik.

Erre az ügyeletre mentem le, ott írtak rá antibiotikumot.

Orvost nem tudtam váltani, mert nálunk 18 év alatt nem vesznek át senkit, mert sok a beteg.

Én ezek után most 19 évesen is utálok dokihoz menni. Ha nem kell igazolás, akkor soha nem járok nála.

2017. aug. 25. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hú de sok bajod lesz még az életben.
2017. aug. 25. 09:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez egy bunkó doki volt.

Ne menj többet hozzá,és lépj túl rajta.

2017. aug. 25. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha megfelelne, tudok 1-2 jó magánklinikát.
2017. aug. 25. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt hittem molesztált vagy valami...

Szedd má össze magad, ez semmi

2017. aug. 26. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Hisztis kislány ;)
2017. aug. 27. 08:59
 6/6 anonim ***** válasza:
És akkor mi van?
2018. máj. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!