Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Történt egy kisebb baleset....

Történt egy kisebb baleset. Elestem és sikerült beütnöm az orrom kb.2napja azota nagyon fáj és mikor hozzértem roppant is egyet és belül a porc középről átcsúszott a baloldalra, nem vérzett csak azóta fáj a fejemis. Lehet törés?

Figyelt kérdés
2008. okt. 19. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az. Szerintem nézesd meg egy orvossal, ha nem akarsz görbe orrot magadnak.
2008. okt. 19. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is eltörött. A páromnak is eltört, de nem volt bedagadva neki. Nem nyílt ki a Tesco ajtó idejében... :) :( Csak az orrnyereg legvége tört el, de rosszul is forrt vissza, ezért most pici púp lett rajta. Bár amúgy is nagy orra van, így nem feltűnő. Menj el röntgenre, mert ha rosszul forr, tényleg görbe lehet az orrod.
2008. okt. 20. 09:55
 3/3 anonim ***** válasza:
nah mi volt? görbe orrod lett vagy megműtötték?
2011. júl. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!