Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha kiiratkoztam június végén...

Ha kiiratkoztam június végén az egyetemről, akkor most lehet még aktív a tb-m?

Figyelt kérdés

2017. aug. 15. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Már biztos nem aktív.
2017. aug. 15. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Kiiratozás + 45 nap.

Utána, míg nincs munkád, magadnak kell fizetni a havi 7000+-t.

2017. aug. 17. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, mert nekem így volt, hogy a diákigazolványod erre a félévre még érvényes marad, ez pedig október 31-et jelent és ezután jön még 45 nap passzív jogosultság ami dec 15-én fog lejárni tehát ha addig nem.lesz munkád vagy nappali hallgatói jogviszonyod akkor dec 16-tól kell majd fizetni. Nekem legalábbis is így volt 5 éve, áprilisban szűnt meg a jogviszonyom de csak dec 16-tól kellett fizetni.
2017. aug. 28. 12:19
 4/4 anonim válasza:
En 2016 jan 11 en zarovizsgaztam egyetemen, akkornaptol szunt neg a hallg jogviszonyom, onnantol 45 napig meg fizette az oktatasi hivatal, utana mar magamnak kellett, mert akarhova mentem orvoshoz sehol nem lattak el.
2017. szept. 10. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!