Fáj a kezem infúzió után! Ez normális?
Figyelt kérdés
Múlthét végén kaptam 1 napig infúziót, a könyökhajlatomba, valamint antibiotikumot, vénásan, 4 napig, ami azt jelenti, hogy egy kis gumi csövecske volt az eremben (ha jól tudom) külső jele nincs a fájdalomnak, viszont nagyon be van ott keményedve, és ha hozzáérek, fáj. Ez normális, így pár nap után, elmúlik, vagy sem? 14/L2017. aug. 11. 00:07
1/7 anonim válasza:
Szerintem begyulladt a vénád! Gyógyszertárban, ha jól tudom, lehet rá kapni krémet.
Ha pedig nagyon fáj, vagy nem múlik el, mindenképp keresd fel a háziorvosod!
Jobbulást! ;)
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2017. aug. 11. 09:45
3/7 anonim válasza:
Nekem benn felejtették a branült 3 napig, begyulladt és feldagadt. Jégzselét adtak rá, attól másnapra már jobb lett.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát, nekem eleve 3 napig benn volt
2017. aug. 11. 14:49
5/7 anonim válasza:
Próbáld ki a jegelést, használni fog.
6/7 szenes43 válasza:
Kaptam én is 11 napig infúziót de mindig váltogatva a karjaimat,hol az egyikbe,hol a másikba.Nagyon "jót" szándékoznak cselekedni főként a mentősök azzal hogy neked akarnak sok szúrást megspórolni. 3 napon belül a kanült át kell tenni mert becsomósodik az ér. Infúzió kúránál esetleg a megfelelő vastagságú szárnyas tű is megteszi.
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az is történt, becsomósodott!:o ilyenkor kell valamit tenni, vagy az idő megoldja?
2017. aug. 13. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!