Leszeretném borotválni ott lent, mégis hogyan kezdjek hozzá?
Januárban leszek 14 éves. Lány vagyok. Sokkal érettebb vagyok külsőleg, és sokkal szőrösebb is, mint a körül vevő lányok többsége.
A lábam először 12 éves koromban borotváltam le, nagyon szégyeltem az előtt magam. A hónaljamat 11 éves koromban.
Ott lent iszonyúan zavar a nagy szőr, és mindig kilóg. Hiába borotválom le a bikinivonalam, egyszerűen kilóg. Nem lehet neki parancsolni.😅 Anyám akkor is kivolt akadva, mikor megfogtam neki àlltam leborotválni a lábam. Egy hétig azt hallgattam.
A bikinivonalamnál nagyon kipattogok, mit használjak rá?
Szerintetek leborotváljam teljesen? Nem azért akarom, mert készülök elveszteni a szüzességem.
És, ha leborotválom, anyám észre veszi, szerintetek mit mondjak neki? Előtte vágjam rövidre?
Igen, ezt tudom.
Viszont gyantáztatni nem akarok, gondolom kell szülői beleegyezés is ilyen intim területen, vagy valami. Meg pénzem sincs, szóval akkor csak a borotva marad.:/
És az milyen lenne, ha csak vágnék belőle? Vagyis az nagyon szúrna, nem?
Eveline Just Epil Szőrtelenítő Krém Hónaljra és Bikini Vonalra
Csak bekened a szőrtelenítendő területet, vársz 5 percet, és egy kis lapátkával a szőrrel ellentétes irányba leveszel egy kis krémet Ha lejön rendesen a szőr is, akkor a lapátkával leszeded az összes krémet, szőrrel együtt.
Ha még nem jön le rendesen a szőr, akkor vársz még egy kicsit, de összesen 10 percnél hosszabb ideig ne legyen rajtad a krém.
A lapátkával óvatosan vedd le a krémet és a szőrt, a bőrödet nem szabad vele kaparni!
Ezután meleg vízzel alaposan le kell mosni a krémet a bőrödről.
A bikini vonalra nagyon jó, hatékony, de nem keletkeznek gyulladt pattanások, amilyenek a borotválásnál lesznek.
Szőrtelenítés után kend be a bőrödet nyugtató krémmel.
Dezodort viszont min. 24 órán át nem szabad használni!
Lehet kapni borotvahabot, de a szappanos víz is megteszi. Fogsz egy kisollót és levágod rövidre, aztán beszappanozod vagy kensz rá habot, és leborotválod óvatosan. Nem drágák a borotvák, tudsz magadnak venni egyet. De azt a borotvát ne használd semmiylen másik területre.
Egyébként nekem egyáltalán nem viszket utána, nem kell aggódnod emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!