Vérvételnél kérhetem, hogy valaki más vegye le a vért, ha nem találják el a vénámat elsőre?
Jövő héten megint vérvételre kell mennem, 1 nővér van, aki az ambuláns betegeknek leveszi a vérét, viszont nem igazán van a helyzet magaslatán, eddig 2x voltam vérvételen náluk és összesen 5x szúrt meg, mire megtalálta a vénámat. Pedig egyáltalán nincsenek rossz vénáim, az elmúlt több mint 18 évben, mióta járok vérvételre, mindig elsőre eltalálták a vénámat, ő sosem... Ráadásul mindkétszer a vérvétel előtt megittam majdnem 0,5 liter vizet, hogy ezzel se legyen gond...
Van lehetőségem a legközelebbi vérvételnél szólni, hogy nekem más vegye le a vért? (Kórházi osztály, rengeteg nővérrel). Így is nagyon parázós vagyok a vérvétel előtt, de mióta tűpárnának néznek, még jobban félek tőle :( A múltkor is kék-zöld volt a karom utána, és úgy fájt, hogy alig tudtam mozgatni azt a karomat napokig :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!