Vidékről járnék Pestre dokihoz, úgy tudom az utazáshoz lehet kérni valami kedvezményt vagy mit, de ezt hol intézzem?
Nekünk is volt valami hasonló régen.
Mi a háziorvoshoz mentünk és ő szólt róla és ő is intézte.
Nekem úgy volt, hogy vidékről mentünk Bp-re orvoshoz, autóval.
És adtak valami papírt és azt le kellett pecsételtetni vagy már nem tudom mit de Bp-n adtak rá valami aláírást és akkor utólag kifizették a benzin árát.
Bocs, ha össze-vissza írtam le, de már régen volt.
De az biztos, hogy mi a háziorvossal beszéltük ezt meg, szerintem te is oda menj és őt kérdezd meg.
igen,van ilyen utiköltségtéritésnak hívják.hogy kitől kérd attól függ milyen problémád van,és ki küldött át oda.engem anno mellkassebészetröl küldtek,vidékről,szintén pestre,és nekem a papirt a vidéki sebészerten ekllet kérnem,hazafelé,meg a pesti orvostól.ez egy igazolás valójáan hogy te valósan egyészségügi okokból mentél,és az xy intézményben voltál,én vonattal mentem ,és ez úgy müködött,hogy megkaptam a papirt,és jegyvásárlásnál fel ekllett mutatni,meg a kalauznak. ennyi volt.
de ha mész a dkihoz,így kérd hogy utiköltségtéritést szeretnéd igénybe venni,ehhez kérnél egy papirt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!