Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tegnap belement a medenceben...

Tegnap belement a medenceben a fulembe a viz es azota bennt ragadt nemjon ki pedig mar ugralltam raztam a fejem oldalra fekudtem tobb ideig is fulpiszkaloval is probalkoztam kitisztitani de semmivel sem jobb!?

Figyelt kérdés
Meg probaltam belespriccelni vizet is de nem jott ki azzal sem aztan mostmar elkezdett fajni es eleg rosszan is hallok vele ma elvileg kimosatjuk de ha kozepfulgyulladasom akkor nem rosszab ha meg tob viz eri vagy nemfog beleragadni a viz amit belespriccelnek? Mar volt kozepfulgyulladasom es nagyon rossz volt es nemakarom hogy megint legyen ugy hogy 2nap mulva megyunk udulni es nemtudom hogy jottesz e neki az hogy kimosatjuk mert zaras elott megyunk es felek hogy nem rendesen csinaljak meg nekem mert az egyik baratnom is mondta hogy o is zaraskor ment be es neki nem rendesen csinaltak meg es hogy benntmaradt neki a viz es masnap megint visszakellett menni😕
2017. jún. 22. 15:07
 1/1 egyszervalahol válasza:
Ezt úgy lehet megoldani ha az orvos egy nagy fecskendő langyos vizet spriccel a füledbe,de az automatikusa ki is folyik,csak ne izguld túl,és kiskoromba sírtam is.:D utána mondd neki hogy fáj és lehet ad valami recept nélküli fülcseppet,remélem segítettem.:)
2017. jún. 22. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!