Anyajegylevétel hogyan zajlik?
Attól függ milyen eljárát választottál,én magán sebészhez mentem 5-7000 ft/darab volt az ár.Kb 5 perc.Ki lehetet bírni simán
Körbe injekciózta az anyajegyem és leégette az anyajegyem.Olyan volt a bőröm mint amikor picit lenyúzod a bőröd,másnak besebesedett,de 2 hét alatt tök szép lett;nincs nyoma,picit halványabb a bőröm ott.
Míg ahol kimetszik az anyajegyet és a helyét összevarrják,plusz később varratszedés is lesz,ott nagyobb az esély hogy heg maradjon.
Sebésznél és plasztikai sebésznél is szedettem már le anyajegyet.
A hátamon levőket általános sebésznél szedettem le: nem kellett levetkőzni, csak az anyajegy környéke kellett hogy szabad legyen. Felhasaltam a rendelőben a műtőszékre. Ezután fertőtlenítette a környékét, majd kaptam szurit köré (ez volt az egyetlen fájdalmas rész, de egyáltalán nem volt vészes, fogorvos vagy oltáshoz képest semmiség, pedig én is mindig rosszul leszek a szuriktól :)), ezután kicsit várt amig hatott az érzéstelenítő, majd kb 5 perc alatt körbevágta és összevarrta. Utána mehettem is haza.
Plasztikai sebésznél az arcomról szedtek le, de bugyira kellett vetkőzni és műtős cuccban egy műtőben szedték le.
Szerintem általános sebésznél jobb volt, szimplán a környezet miatt. De nem kell félni, csak a szuri fáj, utána semmi, nekem még gyógyulás közben sem fájt. A hegek pedig alig észrevehetőek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!