Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Anyajegylevétel hogyan zajlik?

Anyajegylevétel hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
Ősszel leveszik az egyik anyajegyemet a hátamról de én már most nagyon félek tőle. Hogy megy ez? Tudom hogy adnak érzéstelenítőt de állni kell ülni vagy esetleg feküdni? Nem nagyon bírom a tűket szikéket meg pláne nem...oltásoknál is mindig elájulok és félek hogy itt is ez lesz és emiatt belevágnak a hátamba. Kérlek aki volt nagyon lekötelezne ha lépésröl lépésre leírná hogy is zajlik ez.
2017. jún. 21. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
fexel, nem érzel semmit, hamar megvan. nem kell odanézni. utána pár nappal/egy héttel varratszedés. sajog és húzódik még pár hétig
2017. jún. 21. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen eljárát választottál,én magán sebészhez mentem 5-7000 ft/darab volt az ár.Kb 5 perc.Ki lehetet bírni simán

Körbe injekciózta az anyajegyem és leégette az anyajegyem.Olyan volt a bőröm mint amikor picit lenyúzod a bőröd,másnak besebesedett,de 2 hét alatt tök szép lett;nincs nyoma,picit halványabb a bőröm ott.

Míg ahol kimetszik az anyajegyet és a helyét összevarrják,plusz később varratszedés is lesz,ott nagyobb az esély hogy heg maradjon.

2017. jún. 23. 19:39
 3/5 anonim válasza:

Sebésznél és plasztikai sebésznél is szedettem már le anyajegyet.

A hátamon levőket általános sebésznél szedettem le: nem kellett levetkőzni, csak az anyajegy környéke kellett hogy szabad legyen. Felhasaltam a rendelőben a műtőszékre. Ezután fertőtlenítette a környékét, majd kaptam szurit köré (ez volt az egyetlen fájdalmas rész, de egyáltalán nem volt vészes, fogorvos vagy oltáshoz képest semmiség, pedig én is mindig rosszul leszek a szuriktól :)), ezután kicsit várt amig hatott az érzéstelenítő, majd kb 5 perc alatt körbevágta és összevarrta. Utána mehettem is haza.

Plasztikai sebésznél az arcomról szedtek le, de bugyira kellett vetkőzni és műtős cuccban egy műtőben szedték le.

Szerintem általános sebésznél jobb volt, szimplán a környezet miatt. De nem kell félni, csak a szuri fáj, utána semmi, nekem még gyógyulás közben sem fájt. A hegek pedig alig észrevehetőek :)

2017. jún. 29. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Én plasztikai sebésszel szedettem le,leégetéses módszerrel többször,több helyről (arc,has,bugyi vonala alatt picjvel)de sosem kellett bugyira vetkőzni,főleg nem ha az arcról szednek le anyajegyet,az nagyon nem normális dolog,meg műtős ruha sem volt.Mindig csak ahonnan leszedtek anyajegyet azt a helyet kellett szabaddá tenni,melltartó mindig marad,bugyit is csak picit kellett lejebb húzni,hogy hozzá férjenek
2017. júl. 1. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen titeket ne hagyjátok, hogy leégessék az anyajegyeiteket!!! Egyáltalán nem szakszerű eljárás, olvassatok utána!
2017. júl. 23. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!