Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ilyet meg lehet tenni, hogy...

Ilyet meg lehet tenni, hogy nem fertőtlenítenek vérvétel előtt?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán voltam vérvételen, és a nő, aki csinálta ezt az egész procedúrát, nem fertőtlenítette le a bőrt a tű beszúrása előtt. Ez nagy probléma? Nem arról van szó, hogy félek valami betegségtől, csak egyáltalán nem gondolom higiénikusnak, mert tudtommal alap dolog a bőr lefertőtlenítése vérvétel vagy oltás előtt, és mindig lefertőtlenítették, most máshová mentem, itt pedig nem.
2017. jún. 19. 16:29
 1/4 szamo77db ***** válasza:
Elvileg a bőr fertőtlenítése lenne az első lépés! Szólnod kellett volna.
2017. jún. 19. 16:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is utólag úgy gondolom, hogy érdemes lett volna szólni, de eléggé kapkodott a nő, közben köhögő rohamot kapott, azért is féltem, mert pont akkor készült levenni a vért, gyorsan elszorította a karomat, mondta, hogy szorítsam ökölbe a kezem és nyújtsam ki a karom, közben irdatlanul hangosan köhögött folyamatosan, és mire felfogtam a körülöttem történő dolgokat, már teljesen mindegy volt..
2017. jún. 19. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Elvileg le kell, de gyakorlatilag mi az esélye szerinted hogy azon az apró tűszúrásnyi nyíláson bármi is bemegy? Gondolom volt már ennél nagyobb sebed is és azt is túl élted.
2017. jún. 20. 09:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, le is írtam, hogy nem arról van szó, hogy attól félnék, hogy elkapok valamit, hanem szimplán nem gondolom higiénikusnak, ami eléggé aggaszt, hogy elvileg kellene az a fertőtlenítés, és nem teszik meg. Ezek engem eléggé tudnak frusztrálni.
2017. jún. 20. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!