A ricinusolajat használhatom belsőleg? Próbálta valaki? Mennyit igyak hogy menjen a hasam tőle holnap? Mennyi idő alatt jön ki a hatása?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyeségnek hangzik hogy meg akarom inni és nem szeretnék lekezelő válaszokat kapni. De én kegyetlenségnem tartom h az utolsó órán iratnak tz-t. :/2017. jún. 11. 11:30
1/4 anonim válasza:
Szinte azonnal hat, konkrétan a wc közelében idd meg. Borzalmasan rossz íze van.
Két perc alatt kipucol mindent. Utána viszont már nem lesz hasmenésed. Ez egy orvosi igazoláshoz mifelénk kevés.
Hát... Sok sikert hozzá!
2/4 anonim válasza:
Nekem nem. Én késő délután szoktam inni, reggelre lesz nagyon durva hasmenésem...
De miután megiszom utána pár óra mulva elkezd puffadni a hasam, nagyon hányingerem lesz. Az íze tényleg elég rossz.. Én már attól rosszul vagyok, ha megérzem a szagát..
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!😂😂 Végül nem próbáltam meg mert a barátnőm megfűzött hogy mégis menjek be... de tuti ki fogom próbálni😃
2017. jún. 13. 14:01
4/4 anonim válasza:
Próbáld ki, én este ittam , reggel suli előtt le se tudtam szállni a WC ről annyira durván fostam, egész délutánig kibéreltem az emeleti WC t mivel nem tudtam 5m messzebb menni.
Ha bármikor lógni akarsz ajánlom de nagyon durván fosni fogsz tőle 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!