Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A ricinusolajat használhatom...

A ricinusolajat használhatom belsőleg? Próbálta valaki? Mennyit igyak hogy menjen a hasam tőle holnap? Mennyi idő alatt jön ki a hatása?

Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyeségnek hangzik hogy meg akarom inni és nem szeretnék lekezelő válaszokat kapni. De én kegyetlenségnem tartom h az utolsó órán iratnak tz-t. :/

2017. jún. 11. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Szinte azonnal hat, konkrétan a wc közelében idd meg. Borzalmasan rossz íze van.

Két perc alatt kipucol mindent. Utána viszont már nem lesz hasmenésed. Ez egy orvosi igazoláshoz mifelénk kevés.

Hát... Sok sikert hozzá!

2017. jún. 11. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem. Én késő délután szoktam inni, reggelre lesz nagyon durva hasmenésem...

De miután megiszom utána pár óra mulva elkezd puffadni a hasam, nagyon hányingerem lesz. Az íze tényleg elég rossz.. Én már attól rosszul vagyok, ha megérzem a szagát..

2017. jún. 11. 13:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!😂😂 Végül nem próbáltam meg mert a barátnőm megfűzött hogy mégis menjek be... de tuti ki fogom próbálni😃
2017. jún. 13. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, én este ittam , reggel suli előtt le se tudtam szállni a WC ről annyira durván fostam, egész délutánig kibéreltem az emeleti WC t mivel nem tudtam 5m messzebb menni.

Ha bármikor lógni akarsz ajánlom de nagyon durván fosni fogsz tőle 😂

2023. márc. 27. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!