Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miből érdemes tanulni?

Miből érdemes tanulni?

Figyelt kérdés
Környezetmérnöki szakra megyek, de előtte egy kicsit gyúrni szeretnék agyra. Milyen könyvekből érdemes tudást meríteni? (főleg biológia és kémia témában)
2010. máj. 18. 11:26
 1/2 bettynapocska válasza:

Szia! Attól függ melyik egyetem környezetmérnök szakjára mész.Én a Szie-N végeztem km szakon.Első évben ott főleg a matematika, szerves kémia, számítástechnika nehéz.EEzek a szóró tárgyak.

Később növénytan(ezen belül a növény rendszertan latinul valamint a növényfelismerés) szokta a legnagyobb nehézséget okozni, illetve az olyan tárgyak ahol latint kell tudni.Persze mindenkinek más a nehéz.

Mindenképp érdemes a gimnáziumi kémia anyagot emelt szinten vágni, ehhez elegendőek a meglévő könyveid ha jók.biológia nem nagyon lesz(én ezt sajnáltam).A gimnáziumi biológiát fajfelismeréssel és latin rendszertannal nehezítik meg.Szerintem pihenj sokat és ne is gondolj a sulira később úgyse nagyon tudsz pihenni.

2010. máj. 25. 04:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is beadtam a SZIEre, majd júliusban kiderül, de mindenesetre köszönöm az infót!
2010. máj. 28. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!