Ha egy ismerősöm nem evett már két napja és csak 1dl vizet ivott mi történik vele?
Figyelt kérdés
És ha kórházba kerülne az illető, akkor melyik osztályra kerülne a gyermekosztályon a Markusovszky kórházban Szombathelyen az A, B vagy C-re?2017. máj. 27. 06:25
11/15 anonim válasza:
A 'B' a csecsemő osztály, oda nem kerül 15 évesen.
A 'C' a fertőző osztály, ahova szintén nem kerül mert a hülyeség nem fertőz szerencsére.
Tehát kizárásos alapon marad az 'A' osztály.
Hozzáteszem a markusovszky kórháznak van egy weboldala, ahol megtaláltad volna ezeket az információkat.
12/15 A kérdező kommentje:
Keresetem...
2017. máj. 27. 16:54
13/15 anonim válasza:
A kaja szempontjából semmi különös nem történek vele. Koplalt egyet, s kész. Én 56 éves koromban kipróbáltam, hogy egy hétig nem eszem. Annyi történt, hogy egyre jobban éreztem magam.
Az 1 dl víz azonban gyalázatosan kevés! Ki fog száradni a csaj, ha így folytatja.
14/15 A kérdező kommentje:
Már rábeszéltem és a 3 nap alatt kb. 6 dl vizet ivott és egy kis sütit meg kenyeret evett és ennyi.
2017. máj. 28. 15:02
15/15 anonim válasza:
3 nap alatt 6 litert kellett volna innia. Főleg nyáron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!