Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Benőtt köröm nagylábujjon?

Benőtt köröm nagylábujjon?

Figyelt kérdés

Régen mindig benőtt a körmöm, aztán pár évig nem volt vele semmi gond.Viszont tavaly augusztus körül újra elkezdett benöni,sikerült kivágnom párszor, de megint benőtt.Már szeptember óta nől és próbálom magam kivágni itthon.Sokszor belevágtam de nem sikerült kiszedni es úgy továbbnőtt.Félek, hogyha megpróbálnám kiszedni egy része leszakadna és bent maradna.

Mit tudnék tenni?

Nem merek szólni anyumnak, félek, hogy mit szól hogy 8 hónapig nem szóltam semmit.

2017. máj. 23. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezzel nem érdemes szórakozni. Nekem is volt benőtt körmöm, és odáig fajult hogy 3-4 orvost megjártam mire végre begyógyult. Ne halaszd addig amíg már vadhús nő ott, mert az nagyon tud fájni, és az már nagyon durván be van gyulladva. Menj el most egy sebészhez, vagy lehet még egy pedikűrös is ki tudja vágni, és semmi baj nem lesz. Ne azon gondolkodj hogy mit mond anyád, én is csak akkor szóltam amikor már fájt, és akkor nekem már késő volt.
2017. máj. 24. 00:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Nehogy már attól félj, hogy mit szól anyukád. Legfeljebb azt mondja "Hülye vagy fiam, máskor okosabb leszel"

Alapvetően ha valakinek problémás a körme legegyszerűbb megoldásként érdemes pedikűröshöz járni, mert még mindig jobb, mint kínlódni.

Nekem is problémás volt az egyik körmöm, sokszor volt begyulladva. Egyszer annyira, hogy napokig alig tudtam lábra állni. Akkor apukám elvitt egy magán dokihoz. Valami sebész-bőrgyógyász kombó volt vagy mi. Fogta, kiműtötte a körömágy szélső pár milliméterét (helyi érzéstelenítésben), azt a rész amiből a kinövő köröm a gondot okozta. Ez volt 20 éve, azóta se volt azzal gondom.

2017. máj. 24. 00:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt benőtt körmöm, a jobb nagylábujjamon, megműtötték, azóta nincs semmi panaszom (vagy 15 éve).
2017. máj. 24. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!