és lányokon mért csinálják? olvastam egy 3 kötetes könyvet, ami igaz volt.. és erről szólt
2010. máj. 16. 18:00
5/11 anonim válasza:
Lányoknál a körülmetélés a csikló kivágást jelenti, ha jól tudom. Bizonyos népcsoportoknál szokás. Elég undorító dolog. Úgy tudom azért csinálják, hogy a nők ne élvezzék a szexet, mert az a férfiak "kiváltsága".
2010. máj. 16. 18:04
6/11 anonim válasza:
utolsóhoz annyi kiegészítést tennék, hogy bizonyos muzulmán országokban jelenleg is élő hagyomány. vallási alapja van.
2010. máj. 16. 19:16
7/11 anonim válasza:
Afrikában terjedt el leginkább a körülmetélés, de se az iszlámhoz, se a kereszténységhez nincs köze, ez egy megtartott törzsi rítus.
Fiúknak és lányoknak a törzsi megjelölés miatt vágják le a darabokat a testéről, egyéb funkciója lehet még persze, ha olyan területen végzik, ahol nincs nagyon víz, mosdási lehetőség, de valójában az elsődleges cél a megjelölés, primitív törzsi hagyomány.
Nekem pl levágták a fitymámat és látom, hogy mennyire ostoba, buta meggondolás alapján népszerűsítik itt is, lelkiismeretlen és aljas emberek ezt a barbarizmust, lásd a körülmetélős honlapot.... :(
2010. máj. 24. 16:37
8/11 anonim válasza:
A körülmetélés tényleg a vallásokhoz kapcsolódik.a férfiaknál eltávolitják a bört a makkról.ezt azért csinálják,mert azt vallják,hogy igy könnyebb a pénisz tisztán tartása.a nőknél 3 fajta körülmetélés van.1.amikor a csiklót távolitják el,2.amikor a kisajkakat,3.amikor a csiklót és a kisajkat egyaránt.ez azért van,hogy a nőnek ne legyen jó a szex,ne legyen orgamusa,és ne csalja meg a féjét.nagyon sok könyvet olvastam olyan vallásokról és népekről ahol ezt még ma is tartják.példának a muzulmán nőket,és a zsidó férfiakat tudnám kiemelni.remélem segitettem.:)
2010. máj. 29. 23:07
9/11 anonim válasza:
23:07 vagyok,olvastam egy könyvet Naomi Campbell életéről,és ő is körül van metélve.ezt csak érdekkesség képpen irtam le.:D
2010. máj. 29. 23:10
10/11 anonim válasza:
Ez mind nem nagyon van elterjedve.
Körülmetélés fogászati szakkifejezés : Ha íny alatt törik le egy fog, akkor még menthető, csak körül kell vágni az ínyt, hogy a megfelelő fogmű/korona/híd felhelyezhető legyen. Utána az íny vissza tud nőni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!