Hova menjek, ha leakarok szedetni anyajegyeket?
Ez hülyeség. Anyajegyleszedés után miért kemóznának?
Menj el bőrgyógyászhoz ha zavarnak az anyajegyek és egy hétmúlva már el is felejted.
Kozmetológiai magánrendelésre.
Kiálló dolgokat szednek le, laposat nem tudnak.
Először is. Nyugodtan menj le a háziorvoshoz, mutasd meg neki az anyajegyeket. De akár mehetsz egyenesen a bőrgyógyászatra is, nem kell beutaló hozzá.
Ha zavar, rossz helyen van, túl nagy, kiálló stb leszedik neked minden szó nélkül, és nyoma sem marad. Összevarrják, és egy hét múlva mehetsz vissza varratszedésre.
Másodszor pedig. Baj akkor van, ha az anyajegyednek a formája változik, esetleg változtatja a színét, terjeszkedik.
Tehát ha így néz ki, akkor azonnal bőrgyógyász, mert ez lehet akár már daganatos is:
Nem tudom hány éves vagy, fiú, vagy lány, de elég rossz felfogás az, hogy "jaj a kemótól kihullik a hajam". Nos én nem tudom, nekem inkább 20x hulljon ki a hajam (ami egyébként a derekamig ér, és imádom), és kemózzanak, de gyógyuljak meg!
A kemoterápia nem játék, nem vicc. Ha valakinek ebből kifolyólag hullik ki a haja, és az illetőt cikizik, akkor az az ő saját szegénységi bizonyítványa. Sajnos ez ezzel jár. De mondok még jobbat is. A szemöldök, és a szempilla is kihullik, a hajjal együtt. Nőlj fel, menj el szépen bőrgyógyászhoz, és ne paráztasd magad! Ez nem játék.
5: Sima festékes anyajegyet, ami a bőrben van, kiműtött?:-o
És nem javasolta, hogy ne nyúljatok hozzá?
5: Ki volt ez és mekkora volt az anyajegy?
Mert nekem a legnagyobb szemölcsöket is 10-30 mp alatt leszedi beinjekciózással együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!