Probléma a TB-vel, Elfog látni jövőhéten az orvos?
El, nem az orvos foglalkozik ezzel hanem a NAV :)
Gondolj csak bele valakinek van TB elmaradása, eltörik a keze aztán az orvosok hagyják, hogy szenvedjen mert mondjuk elcsúszott 1 hónappal????
Nekem elég sok a tartozásom sajnos, de mindig elláttak és el is fognak.
Az elején párszor aláirattak velem egy papírt, hogy tudomásul veszem hogy tartozásom van bla bla bla
meg NAV is küldött levelet hogy átadhatják végrehajtónak bla bla bla
anyukámmal is volt ilyen hogy aláírattak, de van aki meg azt mondta hogy nem lát el az orvos
nekem nem élet halál kérdése, de ha nem kezeli akkor lehet halálos is ez a dolog olyan
Minden esetben ellátnak ha orvosi ellátásra van szükséged. Csak ha nincs TB-d benyújtják a számlát.
Kedves kérdező. Ne vedd annyira idiótán könnyedén a Tb tartozást mint az első hozzászóló. A tartozásodat a NAV mindenképpen befogja hajtani. Lehet várnak 3 -4 évet, majd benyújtják a tetemes tartozás összegét. Érdemes kifizetni amíg nem olyan sok, mind félvállról venni, hogy "bla bla, úgy se kérik el" mert elfogják kérni vagy behajtó cég fogja levonni..
de nem most fogom...
van diákhitelem is az több mint egy millió
Nem olvastam el a válaszokat, de 100% biztosra mondhatom, hogy március 31 után még 45 napig nem kell tb-t fizetned. Ez mindig is így volt, lejár a diákmatricád utána még 45 van tb-d. Akinek pedig október 31 van diákja és juniusban érettségizett pl, annak pedig december 15 van tb-je.
1000% most nem keresem elő az internet bugyraiból de így van. Egyébként ha van ügyfél kapod, ami nekem nincs de barátom mesélt róla, majd akarok csináltatni. Akkor ha bejelentkezel írnia is kell, hogy még jár a tb.
értem
akkor engem a NAV-nál átvertek úgymond, hiszen aláírattak velem egy papírt hogy mostantól én fizetem a TB-t...
nem fizettem még semmit bele
meg rajta vagyok az ügyön hogy jövőhéten mikor bemegyek a városba, viszek papírokat és 1 évig az állam állja a TB-t vagy ha lesz munkám onnantól értelem szerűen a munkáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!