Hogy zajlik az anyajegy levétele?
Ha műtéti: bemész a kórházba, műtőbe lábon befáradsz, szabaddá teszed a felületet ahol van, fertőtlenítik a területet, érzéstelenítik, zsibbadsz kicsit, sebész kivágja, összevarrja, kapsz rá ragtapaszt és mehetsz haza.
Később varratszedésre kell majd menni, ha jól emlékszem egy hétig óvni kell a víztől. Nem mértem, nem emlékszem pontosan de hamar begyógyult.
Kolleganőm tavaly nyáron volt anyajegy levételen, sztkban. Pontosan úgy csinálták neki is, ahogy az első leírja.
A lézeres opció fel sem vetődött.
Mindent csinálhatsz ugyanúgy, annyi, hogy figyelni kell rá ne nyíljon szét a seb. Intenzív edzés nem ajánlott.
Én pl másnap takarítottam el is felejtettem, hogy az oldalamon van egy seb van egészen addig amíg a nagy felmosásban hozzá nem nyomtam a felmosó nyelét, azt hittem összepisilem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!