Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tehetnénk a gyerekkel?...

Mit tehetnénk a gyerekkel? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Epilepszia szerűséget állapítottak meg az orvosok a hugom 3 éves kisfiának! (már nem most állapították meg hogy az a problémája!) mit tehetnék érte ami természetes úzon történik?! Gondolok pl. valami tea félére vagy Tisza-parti levegőre,stb...MEGSZAKAD A SZÍVEM ÚGY SAJNÁLOM!!! SEGÍTSETEK!!!!!!! Előre is köszönöm válaszaitokat!!!!
2010. máj. 13. 15:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ha ez vigasztal a gyermekek egy részének kamaszkorában"elmúlik"

Egyébként meg meg fog tanulni vele élni,mint sokan mások.

2010. máj. 13. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:

Én epilepsziás voltam.

Sajnos,sokat nem tudsz tenni érte.:(Bízzatok benne,hogy "kinövi"...

2010. máj. 13. 15:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Először is köszi a választ! REMÉNYKEDÜNK igen hogy kinövi majd! De tudnák neki segíteni valahogy? Anyagilag nem bírunk de valami mást esetleg......."meggyorsítani a dolgokat valamivel"-....hátha előbb kinövi vagy megszünne....
2010. máj. 13. 15:53
 4/13 anonim ***** válasza:

ilyen videókat ne mutogassatok neki:

http://www.youtube.com/watch?v=943qeWIOqqg&feature=fvsr

2010. máj. 13. 16:28
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi
2010. máj. 13. 16:32
 6/13 anonim válasza:

Szia!

Létezik több olyan gyógyszer, amit ha elkezd szedni a 3 éves kisfiú, akkor kisebbek lesznek a rohamok, könnyebben elviselhető lesz az epilepszia. Valóban el ki lehet nőni az epilepsziát, ha mégsem így alakul a helyzet és idősebb korában is megmarad a betegség akkor sajnos műtétre lesz szükség, hogy ne szenvedjen szegény egész életében, mert nagyon nehéz ezzel a betegséggel együtt élni. Sok szerencsét kívánok, és reménykedjünk abban, hogy a kisfiú kinövi az epilepsziát!!

2010. máj. 13. 19:01
 7/13 anonim ***** válasza:

15.50-es vagyok.

Nem minden epilepsziát lehet műtétileg gyógyítani.

A legfontosabb,hogy ne érje túl sok stressz,és mindig aludja ki magát.

De ne is éreztessétek vele,hogy ő "más"mint a többi,ne pátyolgassátok túl.Úgy ő is könnyebben tudja feldolgozni és jobban meg tud birkózni ezzel az egésszel.

Egyébként nagyon sokfajta epilepszia és sokféle roham létezik ezért senki másra ne hallgassatok csak az orvosra.

Sok erőt és kitartást nektek!

De én azért bizakodó vagyok,hogy felnőtt korára kinövi...

2010. máj. 13. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is remélem, hogy kinövi! Mindenesetre arra vigyázni kell szerintem is, hogy ne érje stressz, vagy trauma. Vannak gyógynövények, amik nyugtató hatásúak (orbáncfű, levendula, macskagyökér, citromfű) idegekre jótékony hatásúak. Nem biztos, hogy kivédnek egy-egy rohamot, de biztos nem ártanak ilyen idegi eredetű problémánál. Nem vagyok nagy természet gyógyász, de a relaxáció is segíthet.
2010. máj. 20. 16:05
 9/13 anonim válasza:
Én nem nagyon értek hozzá, de én szoktam olyan relax zenéket hallgatni amiktől teljesen lenyugszom, igaz, én nem vagyok epilepsziás, de nálam bevállt. Mondjuk azt nem tudom hogy egy 3 éves kisgyereket hogy lehet rábírni hogy hallgassa meg,mert hát nyílván ő unni fogja.De szerintem bevállhat, alvás előtt vagy közben is lehetne! Mindenesetre sok szerencsét.
2010. máj. 20. 22:04
 10/13 A kérdező kommentje:
22:04! szerintem remek ötlet lehet! linkelnél nekem olyan zenéket? előre is köszike! Az biztos hogy nem fog leülni és hallgatja de akár játszás közben is és ahogy írtad alvás/altatás közben is lehetne(lényeg az hogy hallja) MEGPRÓBÁLNÁNK!!!!!
2010. máj. 20. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!