Hogy néz ki egy 24 órás vérnyomásmérő vizsgálat?
# 10/10 Időpont ma 20:33
A kardió leviszi a vérnyomást. A pulzusszám emelkedés és a vérnyomás fordított arányban áll.
Kardiózhatsz ha a készülék nem zavar. A picit is normális orvosok úgyis azt kérik, hogy naplózd hogy melyik mérésnél éppen milyen tevékenységet végeztél.
Mondjuk a boxba zavarni fog a mozgásban, a görgetés pedig nem kardió.
rádkötnek egy ketyerét ami időszakonként meg-megméri a vérnyomásodat azonban egy holter, 24 órás EKG többet tud. a vérnyomás csak "felszín"az egy dolog hogy a holterrel nem szoktak hazaengedni szerintem 1-2 napot ki lehet bírni,ha komolyan meg akarod nézetni mi a" kipilledésed" oka.a kérdésedben mindkettő 24 órás"vérnyomás mérés az említett eltérésekkel.
a hogy néz ki? Úgy nézel ki,mint egy "öngyilkos merénylő", mikor rádkötik- mellkas táján egy doboz-karodon a nandzetta A holter kisebb és EKG-t is mér nekem volt mindkettő az előző semmi lényegeset sem mutatott ki.(135-140 vérnyomás 90-es piulzus. azt mondták meg kell szokni Elmentem máshová, ott holterrel beállították a pulzust is ami most 70- körüli.a vérnyomás a "néma gyilkos", nem érdemes játszani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!