Budapesten jó nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Vidéken élek. Pár éve kitenyésztettek bakterialis fertőzést a hüvelyben és nem tudták elmulasztani. Sok orvost felkerestem, egyik sem járt sikerrel. Reménykedek, hogy a belvárosban sikerrel járnak.2017. ápr. 5. 11:02
1/5 anonim válasza:
Nem nő, hanem nemigyószászt tudnék javasolni. SE bőr és nemibeteg klinika. Tök jó dokik vannak ott. Én 2x voltam és mindkét alkalommal rezidenshez kerültem, de még olyan biztonságban nem éreztem magam. Nem éreztem azt a fajta alá-felé rendeltséget mint egy idősebb szakorvosnál.
Ráadásul nekik jobb a laborjuk mint egy sztk-nak. Több mindenre le tudják szűrni a mintákat.
Szerintem jobban járnál egy ilyen hellyel mint nőgyógyásszal.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. En maganrendelesben gondolkodtam. Dr Ujhazy Andrast javasoltak tobben. Van rola velemeny?
2017. ápr. 5. 12:13
4/5 anonim válasza:
Ja, és milyen fajta gyógyszert kaptál rá?
5/5 A kérdező kommentje:
Már elmentem Újházyhoz és írt fel kúpot, tablettát, krémet. 3napja kezdtem el. Kiderült, hogy nem is az volt a bajom amit előzőleg megállapítottak.
2017. ápr. 30. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!