Ha délelőtt voltam szaladni, akkor miért csak este jelentkezett a bokafájás?
2 napja voltam idén először szaladni. Tavaly többször is mentem, csak a hideg miatt ki kellett hagynom. Pénteken viszont szép idő volt és kimentem. Az edzés jól zajlott, nem fárasztottam túl magam, de azért megmozgatott a szaladás. Után nyújtottam stb. Ez déli 12-fél 1 körül volt.
Este azonban egyik ismerősömmel sétáltam, amikor fokozatosan fájdalmat éreztem a jobb bokámban valahányszor ráléptem. Sajnos lehetőségem nem volt másnap sem pihentetni és csak akkor jelentkezett a fájdalom, amikor ráléptem: nagyjából a lábfej külső részén, középen, talp oldalán. De egy idő után mintha hozzá szoktam volna a mozgáshoz és már nem volt annyira éles.
Ma már pihentetni tudtam, meg jegeltem elég sokat és észrevettem, hogy a bokám külső részénél egy halványabb lila csík látszik (feltételezem, hogy ínszalagról van szó).
Szerintetek mi a teendő ilyenkor? Szükség van-e orvosra, vagy elég ha még pár napot pihentetem meg jegelem/masszírozom?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!