ΨPOSZEIDON[HUN]Ψ kérdése:
Rókus kórházba mellkasi ultrahangra kell időpont ha van beutalóm?
Figyelt kérdés
El kell mennem ultrahangra a mellkasommal mert a bal oldalamon a hörgők vagy mik meg vannak nagyobbodva :(
Ha holnap bemegyek korán, mondjuk mindenki előtt akkor időpont nélkül, de beutalóval tudnának fogadni?
Vagy teljesen mindegy, mert úgyis fogadnak beutalóval?
16/f
2017. márc. 23. 15:26
1/2 anonim válasza:
Egy telefont megér. Voltam már a Rókusban ultrahangon, de sajnos nem emlékszem, hogy arra pont kellett-e időpontot kérni. Viszont bármilyen szakrendelésre is mentem oda, mindig jól jött, ha előre odatelefonáltam, mert ha nem is kell időpontot kérni, akkor is meg tudják mondani, hogy mikor célszerű menni. A Rókus ebből a szempontból nagyon jó, mert nincsenek hosszú várólisták, elég hamar tudnak fogadni. Van olyan szakrendelés, amelyik már másnap, de engem még mindig egy héten belül fogadtak, pedig sokszor mentem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!