Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nincs tb-m, attól felírják...

Ha nincs tb-m, attól felírják a gyógyszert?

Figyelt kérdés
Az allergiámra kellene! Kell az orvosnak valamit fizetnem? A gyógyszert tb nélkül csak teljes áron válthatom ki ugye?
2010. máj. 11. 14:43
 1/10 anonim válasza:
100%
Felírják a gyógyszert, és meg is vizsgál az orvos, csak azt hiszem a gyógyszerért sokkal többet kell fizetni.
2010. máj. 11. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg,hogy van e tb támogatás a gyogyszeredre,ha nincs akkor mindegy,ha van akkor csak tlejes áron válthatod ki igen. Az orvosnál sajnos nemtudom hogy járnak el ilyen esetben.
2010. máj. 11. 14:58
 3/10 A kérdező kommentje:

Konkrétan ilyet szedek:

[link]

és

[link]

2010. máj. 11. 15:00
 4/10 anonim válasza:

Szia!

Nekem sem volt tb-m mikor terhes lettem,de sem az orvosnál sem a gyógyszertárban nem kellet többet fizetnem.Csak alá írattak velem egy papírt meg mondták hogy intézzem és ennyi.

2010. máj. 11. 15:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy terheseknek jár TB, ezért nem kellett többet fizetned.
2010. máj. 11. 15:03
 6/10 anonim válasza:
Miért nincs tb.-d?
2010. máj. 11. 15:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Mert nemrég hagytam abba az iskolát és még nem találtam munkát.
2010. máj. 11. 15:13
 8/10 anonim válasza:
Akkor menj be polgármesteri hivatalba, és kérvényezd, hogy ők fizessék helyetted. Azt hiszem kell egy igazolás a munkaügyiből, amin rajta van, hogy munkanélküli vagy, és nincs rendszeres jövedelmed. Ezt beviszed a hivatalba, és ott tudni fogják, ilyenkor mit kell kitölteni.
2010. máj. 11. 15:24
 9/10 A kérdező kommentje:
És az orvos nem fogja leordítani a hajamat, hogy miért nincs TB-m és rendezzem? :D
2010. máj. 11. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem fogja leordítani a fejed, sőt nagy eséllyel ki sem fog derülni, hogy nincs tb-d. A suli befejezése után még 45 napig biztosított voltál, ráadásul van néhány hónap átfutási idő is a rendszerben. De ha aggódsz, küldj el valakit a családból, hogy írassa fel a saját nevére.
2010. máj. 14. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!