Volt már valakinek vénás altatása? Hogy zajlik? Milyen érzés van utánna?
Figyelt kérdés
Rövid műtétem lesz és vénás altatásban csinálják. Mire számíthatok?2017. márc. 16. 16:48
1/5 anonim válasza:
A műtét napján, de már előző este se egyél semmit. Inni lehet, de a műtét napján hanyagolt(kávé stb is beleszámít).
A karodba kapsz branült(egy kicsit fáj, de nem jobban mint egy vérvétel). A gyógyszerek meg olyanok, hogy 5 másodpercig bírsz elszámolni és megszűnik a világ. Aztán szerintem max 15 perc múlva magadhoz is térsz.
Szerintem rohadt jó érzés az altatás. Utána kicsit kába lehetsz. Nem is nagyon szabad enni-inni csak ha már biztos a nyelés. Egyébként semmi extra.
2/5 anonim válasza:
Ha ez segít valamit ,nekem gyomor tükrözes volt vénás "altatásban".Hogy mi volt közben, fogalmam sincs. Utána meg semmire nem emlékeztem az egészből.Kicsit szédültem egy órát kb,de semmi több. Gondolom a kis műtét is hasonló.
3/5 anonim válasza:
Most látom már előttem írtak.Igen ,ugyanez történt velem is. Semmi para .
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Igaz ez nem mostani kiírás , de az egyik kedves válaszolótól kérdeznék, szerdán nekem is lesz vénás bódításban vastagbéltükrözés , neked is ilyen volt? Vagy volt aneszteziológus és altattak vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!