Melyik esetben használják a gázmaszkos és az infúzióval történő altatást műtétkor, nálam miért ötvözték?
Figyelt kérdés
Egy kisebb nőgyógyászati műtétem volt,kimetszettek egy kis elváltozást és infúziós illetve gázos altatást is alkalmaztak? Ezelőtt volt már egy altatásom ahol csak infúziós volt? Mitől függ?2017. márc. 14. 18:57
1/3 anonim válasza:
A műtét idejétől,illetve attól,hogy mennyire kell ellazítani az izmokat.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a maszkban csak oxigént kaptál? Én vénásan kaptam altatót, de közben oxigént adtak a maszkon át.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt kis nőgyógyászati műtétem, és nálam is volt maszk. Nyilván megkérdeztem, mert semmire nem emlékszem. Két lehetőség van: 1. a műtét rövid, és a szuri mellé csak oxigént kapsz a maszkból, 2. altatógázt és oxigént is kapsz, hogy ne ébredj fel
Szerintem, ez azért lehet, mert az elején nem nyomnak beléd vénásan annyit, hogy órákra kiüssön, de lehet, hogy műtét közben még rá kell segíteni, mert ébrednél, de nincsenek kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!