A lábujjaim nem vmi egyenesek.20 éves lány vagyok, de sajnos a lábujjaim hasonlítanak a nagymamáméhoz :S Meg lehet műttetni?
Nem plasztikázzák. Eltörik és lesz ami lesz. Ez a módszer jelenleg és semmi garancia nincs rá, hogy utána szebb vagy jobb lesz. Az is lehetséges, hogy nem is tudod majd őket mozgatni (nagymamám 3 lábujját nem tudja egy ilyen miatt mozgatni).
Hordj gyógycipőket amik átalakítják, összébb nyomják a lábujjaid. De a legjobb ha felkeresel egy ortopéd szakorvost, ha ezt eddig nem tetted volna meg.
köszi a választ!
hát.. igazából egy dokis filmben láttam, h lábujjakat plasztikáztak. de ez persze amerika :P
egyébként elég elszomorító amit írtál :( a csinos cipőket szeretem, semmi kedvem nincs ortopéd cipőkhöz :S
de hát a szükség....
de persze, majd elmegyek ortopédiára, csak előtte gondoltam érdeklődök, hátha van tapasztalat.
Hát boldogítson a tudat, hogy bügyköt azért még tudnak leoperálni, korrigálni :)
De nem hiszem, hogy bárhogyan is támogatnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!