Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy szedik ki a varatokat,...

Hogy szedik ki a varatokat, fog fájni?

Figyelt kérdés
Pár napja fülcimpámról leszedtek egy csomót és összevarták. Most mennem kell varat szedésre.
2010. máj. 10. 18:22
 1/7 anonim válasza:
Nyugi,nem fog fájni!
2010. máj. 10. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Kifejezetten fájni nem fog, de a varratszedés kellemetlen, kicsit csípős, húzós érzés. A fülcimpádon 2-3 varrat lehet, tehát az egész nemt art addig, amig ezt a választ megírtam (1-2 perc). Kibírható. Meglátod, utána nevetni fogsz a félelmeid miatt. Csak bátran!
2010. máj. 10. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsi: art=tart
2010. máj. 10. 18:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.
2010. máj. 10. 20:12
 5/7 anonim válasza:
Nem megrémíteni akarlak, de nálam az orvos volt köcsög. Jól meghúzta(na ez fájt) majd elvágta és kiszedte... de neked tuti más lesz:) Ez nem normális doki!:D
2010. máj. 10. 21:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Huh sajnállak. Nekem az a doki szedi ki aki műtött az jó fej doki.
2010. máj. 11. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a térdemet műtötték kb. 10 évesen. Én se tudtam mire számítsak mikor szedik a varratot és kértem hogy altassanak el. :DDDD Persze nem fájt, csak nagyon kellemetlen érzés volt...
2010. máj. 11. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!