Milyen az a foglalkozás - egészségügyi orvos?
Ő állapítja meg hogy alkalmas vagy-e az adott munkakörre, általában a céggel szerződésben van.
Felveszi az adataid, korábbi munkahelyek expozíciói ha pl dolgoztál hűtőházban, laborban, betegségek, rendszeresen szedett gyógyszerek, családi anamnézis, pl cukorbetegség stb. Dohányzás, alkoholfogyasztás, drogok, gyógyszerek. Étkezési szokások, sportolási szokások is voltak a kartonon amit meg kellett adni.
Én logisztikai ügyintéző vagyok, ami nálunk volt:
Vérnyomás, látásvizsgálat, tüdő és szív hallgatás, tehát úgy mint a háziorvosnál fel kell húzni minimum a pólót, hogy meghallgassa a tüdőd, szíved. 1 perc se az egész, levenni nem kellett. Utána le kellett feküdni és végignyomkodta a hasat, csípőt, lágyrészi elváltozás miatt pl máj stb. 3 perc volt az egész.
Én is ma voltam elősször ilyen vizsgálaton, nagyon kellemetlen volt. Melltartót is le kellett venni, nem maradhatott rajtam.
Volt vérnyomásmérés, látásvizsgálat, vizeletvizsgálat aztán jött a vizsgálat az orvosnál: szív - tüdő vizsgálat, hastapintás, mellvizsgálat, gerincvizsgálat, megnézte a torkom, áttapintotta a nyirokcsomókat - nyakamon, kulcs csonton, hónaljban.
Sima irodai munka - vámügyiintéző, és 19 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!