25 éves vagyok, és tobb mint 2 éve járok a barátommal. Most úgy dontottunk osszekoltozunk. Mivel én koltozok a városukba, háziorvost kell váltanom. Apukája háziorvos, így felajánlotta, regisztráljak nála. Nem lesz ez kínos számomra?
Figyelt kérdés
Eléggé beteges vagyok, és foleg szégyenlos.2017. febr. 14. 21:07
1/4 anonim válasza:
Hát én tuti kellemetlenül érezném magam(ígyis) mikor a mellkasomat hallgatják azzal a bizbas*szal😅 vagy mikor megnyomkodja a hasam itt ott nem tudom hogy nevezik de biztoa tudod miröl beszélek. nem még após ott tapogatna. Vagy ha valami nöi betegséged van vagy valami majd hogy beszéled meg a kedves apóssal. Ez nagyon rossz ötlet. Föleg irod hogy beteges vagy.
2/4 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit kellemetlen de hamar megszokod ha szégyellos vagy nehezebb lesz
3/4 anonim válasza:
Én lebeszélnélek róla. Pl. mi van, ha szakítasz a pároddal? Vagy ha egyszer családi alapon össze veszel apósoddal? Utána hogyan mész a rendelésére?
4/4 anonim válasza:
Ismerős, rokon NE legyen! Utána a közös vasárnapi ebéd.. Én nem vagyok szégyellős fajta mert az orvos, orvos, nem érdekel, de após... Nem menne. Később ha házasok lesztek akkor tudtommal nem is lehetnél, ugyanis közeli hozzátartozóknál az orvos elveszítheti az objektív látásmódját. Ha meg neadj isten szakítotok akkor még rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!