Mivel lehet házilag eltüntetni a szemölcsöt?
Na, én kaptam egy olyan tanácsot, amitől tényleg elmúlt.
Bár régebben a vérehulló fecskefűtől is elmúlt, de máskor már nem! És a lefagyasztás is bejött egyszer, de drága a cucc hozzá. Ez egy varázsló módszer, aki nem hisz benne, állítólag annak is elmúlasztja, max. 2 héten belül:
Vágy be négyrét egy uborkát (vagy krumplival is hallottam), és gyorsan ásd el a földbe olyan helyen, ahol az eresz alatt az esővíz kis mélyedést vájt valamikor.Jól taposd meg és gondolj arra, hogy ez el fogja "vinni" a szemölcsödet. Ezután ne nagyon nézegesd naponta többször, hogy eltűnt-e már.
Ha több szemölcs van, mindegyiknek kell egy uborka, én kígyóubival csináltam. A bevágást én úgy végeztem, mint a kovászos uborka bevágása, de aki ajánlotta a módszert, teljesen négy darabra szelte valamilyen irányban, talán kereszt alakban.
Ha nem szemölcsről van szó, akkor nem működik a módszer.
Kíváncsi lennék, nemi szervnél vagy méhszájsebnél bejön-e?
Mi kézen alkalmaztuk.
Javításom:
nem "vágy be", hanem "vágj be"! (Késsel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!