Körzeti orvosnak kötelessége kiállítani az egynapos sebészeti ellátáról a papírt?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Férjemmel elmentünk egy magánklinikára.
Van érvényes Taj kártyája ezért az OEP támogatja ( egynapos sebészeti ellátásban.
De ehhez a körzeti orvoshoz küldték hogy állítson neki erről ki egy papírt.
Körzetei sajnos nem egy segítőkész ember.
Van erre törvény hogy ő neki kötelessége kiállítani?
Köszönöm előre is válaszotok!
Lehet rosszul fogalmaztam. Bocsánat!
Arról kell neki papír hogy az egynapos sebészeti ellátásról egy igazolás!Mivel ezt az OEP finanszírozza.
Gondolom aznap táppénzen van.
1. vagyok, bocsánat de én még mindig nem értem.
"Arról kell neki papír hogy az egynapos sebészeti ellátásról egy igazolás"-ez mi?
Beutaló kell?-magánklinikára nem kell beutaló, ott csak fizetsz.
Vagy arról igazolás hogy ott kezelték?-arról a klinika ad igazolást, zárójelentést.
Szia!
Bevalóm összintén nekem is kínai az egész.
De most itthon vagyok már és leírom,hogy mit kért a manánklinika.
Tisztelt Háziorvos kollága!
Fent dg miatt a beteg fissura műtéte OEP finanszírozott egynapos sebészeti ellátás keretében 2017.02.. én.
Tekintettel ,hogy OEP szerződés kizárólag egynapos ellátások finanszírozására vonatkozik és ezért szükséges laboratóriumi vizsgálatokra a beteget nem tudjuk beutalni,az alábbi segítséget kérünk ( ezek a vérvételek ,vízelet ,Ekg amit ki is állítót a doki és megcsiáltattunk.
A műtét napjára szóló beutalót szíveskedjék írnbi az egynapos sebészeti ellátásra.A beutalón kérjük olvashatóan kitölteni a beutaló orvos kódját,naplószámát és a beutaló intézet kódját.
Ennyi áll rajta.
Amikor megcsináltattuk a labort akkor direkt bementünk az sztk orvoshoz (sebészet) hogy ezt most ki állítja ki és mondták a körzeti.
Igaz ez magánklinika de ha valaki TB -támogatottat választja 2-3 hét amire kap időpontot a műtétre és 30 ezer ft ha egyből akarja a műtétet akkor 300 ezer ft.
Mi nem tudunk ennyit fizetni de az állami kórházba hónapokkal később lett volna időpont.Akkor még csak megvizsgálták volna.
Nagy fájdalmai voltak a férjemnek és vérzet a végbele is azért ez nem játék.De szerencsére nem rák.
Remélem most érthető volt :)
Igen igy már egyértelmű. Beutalót kérnek az egy napos sebészetre.
Ezzel a papirral menj a körzetihez és kérj beutalót! :)
1. vagyok
Na szóval most már érthető voltam :)
Vitte a férjem a papírt de ez a bunkó körzeti erre azt mondta hogy ő nem fogja neki kiállítani.
És ezért kérdeztem jogilag ezt ő megteheti.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!