Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 18 múltam, tanuló vagyok....

18 múltam, tanuló vagyok. Fogszabalyzot szeretnek, vagy belsőt vagy kivehető ejszakit. Ha jól tudom ez semmiképp se lehet ingyenes, csak támogatás járhat rá,80%. Mivel már 18 múltam kapok rá támogatást?

Figyelt kérdés
Azt olvastam ha tanuló vagyok kaphatok. Ha 80% támogatást is kapok kb mennyire szamithatok? Igy is több százezres koltseg?

2017. febr. 2. 09:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet akkor szét nézem és elmegyek 1-2 konzultációra :)
2017. febr. 2. 16:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Mindenki olyat kap az állandó után, ami olyan mint a boxoloknak a fogvedo vagy ahogy te irtad sín

De en mar esküszöm nem emlekszem meddig kellett azt éjszaka berakni :D talan 1-2 hónap

Nekem csak egyetlen egy fogam állt vissza illetve alul minimalisan elmozdult egy ketto de tenyleg egy - ket millimétert de hat nem garancia hogy olyan lesz a fogsorod mint ami után leveszik a fogszabalyzot, mert meg lazitja a gyokereket es ezek szerint az az idő amíg az éjszakát kell használni nem elég hogy "megszilarditsa" az inyt meg mindent

Amit linkeltel nekem olyan általános iskolában volt éjszakára

2017. febr. 2. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!