Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » FONTOS! Hízhatok emiatt?

FONTOS! Hízhatok emiatt?

Figyelt kérdés

7 évig szedtem fogamzásgátlót! Novynette majd Lindynette (elvileg ugyanaz a kettő).

7 éve 50 kg és 18 éves voltam

most 65 kg vagyok (25 éves)

2 hónapja hagytam abba, annak reményében, hogy talán tudok majd fogyni. Meg hát nem is egészséges ennyi ideig folyamatosan szedni! Most óvszerrel védekezünk!

Szerintetek könnyebben tudok majd fogyni, vagy inkább pont ellenkezőleg --> Hízni fogok?????? :(

2010. máj. 6. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:

A mai modern fogamzásgátlók nem igazán hízlalnak,mint pl. a 15-20 évvel ezelőttiek,amik vízvisszatartásos gyors hízást-is-okoztak.

Ennek ellnére előfordulhat.Rengeteg a választék,igy lehet személyre szabottan feliratni, a doki mérlegeli a testsúlyodat,egészségi állapotodat,májfunkcióvizsgálat is kell,igy ki lehet választani a neked optimális gyógyszert.Természetesen,mint minden mesterséges hormon, ennek is vannak mellékhatásai,de nem feltétlenül a hízás.

Nem vagyok gyógyszerpárti, de még mindig ez a legbiztonságosabb módszer.

2010. máj. 6. 08:42
 2/4 anonim ***** válasza:
ha nekiállsz sportolni, akkor nem fogsz hízni
2010. máj. 6. 10:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Várok még válaszokat, esetleg tapasztalatot...

2010. máj. 6. 14:09
 4/4 anonim válasza:
Énis 3 éve szedek Harmonet fogamzásgátlót most vagyok 20 éves és énis 55-ről 65-re híztam pedig nem eszek többet mint annak idején! Énis most fogom abbahagyni (még van 10 szem) és remélek vmi fogyást.
2010. máj. 7. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!