Van valami tippetek a vérvétel "túléléséhez"?
Semmi bajod nem lesz.
Az ember több napig kibírja evés nélkül, te pedig vérvétel után rögtön ehetsz.
Vérvétel előtt sima vizet nyugodtan ihatsz, az is csillapítja némileg az éhséget.
Érj oda jóóóó korán, hogy minél hamarabb sorra kerülj.
Én ájulós-hányósból lettem rutinos, ugyanis kénytelen lettem egy betegség miatt 6hetente járni fél évig, aztán 3 havonta, majd fél évente és végre most évente :D
Nálam ami kellett: 2alkalom amikor vettem be 0,25ös Xanax-ot, a háziorvos adta mikor elmeséltem hogy az első vérvétel hogy ment... Azt mondta ez még nem befolyásolja az eredményeket, de kezdőnek pont elég hogy ne ájuljak el, hányak előző naptól. Plusz fekve vették le. Kérd hogy így vegyék le neked is. Nálam volt aki húzta a száját vérvételes de mondtam hogy érzem hogy hamarosan arccal előre fogom a padlót nézni így!
Reggel mielőbb kelj fel, érj oda korán, akkor korán túl leszel rajta (én egyszer annyira korán mentem hogy nem is emlékszem rá, annyira kómás voltam még!) és legyen a zsebedben már cukorka! Öltözködéskor már vedd be hogy legyen valami jó is :) (viszont ha rosszul is szoktál lenni emiatt akkor mielőbb nézess inzulint és cukrot!).
Igyál meg az odaúton fél liter mentes vizet, tiszta vizet! Nekem a vérvételes nő kérte hogy legközelebb igyam meg, mert úgy sokkal gyorsabban túl lehet lenni rajta, kevésbé csíp.
Eddig kb. mindig rosszul szoktam lettem vérvételnél (kb. 5-6-szor vettek eddig). Tök mindegy volt, hogy lefektettek-e vagy sem. Szólj nekik, hogy rosszul szoktál lenni, bár nálam ilyenkor bunkóra váltanak. Aztán amikor elájultam, legközelebb elhitték.
Valami cukros üdítőt utána igyál meg és, ha nincs/vagy elmúlt a hányinger, akkor egyél is.
Egyébként én ezért nem adtam suliban se soha vért! Mindjuk a bunkók mindjárt azt pketykálták, hogy füvet szívok biztos. A vérvételt nem hinném, hogy túlélném.
Igazából, ha nem szoktál rosszul lenni tőle, akkor kár félni, nem fáj és hamar túlleszel rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!