Az orvosi alkalomassagi jogsihoz mennyibe kerül? És mit szoktak felmérni? Hallás, látás.
Figyelt kérdés
#jogosítvány #orvosi alkalomassagi
2017. jan. 18. 09:29
1/5 A kérdező kommentje:
És ezt mikor kell beadni általában? Megcsinálhatom már beiratkozas után rögtön?
2017. jan. 18. 09:31
2/5 anonim válasza:
A kérdésed alapján úgy gondolom,hogy még fiatal vagy. 40 év alatt 7200 Ft a jogosítványhoz való vizsgálat,amit az orvosnál kell fizetni. A legtöbb háziorvos csak tábláról és "baboskönyvből" (színlátás miatt) olvastat, esetleg vérnyomást mér.
3/5 anonim válasza:
Az árát orvosa válogatja én azt vettem eszre. 6000-8000 között mozog. Gondolom ez lesz az első. Előbb iratkozz be a KRESZ tanfolyamra, utána ráérsz elmenni. Nekünk volt ismerős orvos az oktatónqk és nála kedvezményes ár volt. Látást, színlátást, hallást, vérnyomást szokták nézni és még esetleg EKG.
4/5 anonim válasza:
Az árát nem orvosa választja,hanem központilag szabott árak vannak! 40 év alatt 7200 Ft, 40-60 között 4800 Ft, 60 felett pedig 2600 Ft. Kedves 2! Ha nem tudsz valamit,akkor ne szólj hozzá!
5/5 anonim válasza:
Nálunk a beiratkozáskor mondták hogy mire indul a tanfolyam legyen meg. 7200Ft és 10 évre szól 40 éves kor alatt.
Látás, vérnyomás, színlátás, esetleg EKG, nekem mivel rég voltam, vérvétel és vizelet, de azt ráért visszavinni, megadta csak adott mellé beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!