Adderall gyógyszert szeretnék vásárolni. Hol tudnék megbízhatóan?
Rendelni szeretnèm, szóval linkeket kèrek ahol ez lehetsèges.
Köszi előre
az minek neked? Szívrohamot akarsz kapni vagy agyvérzést esetleg? Depressziót okoz és nem sokkal erősebb mint két-három csésze kávé!
Én ritalint szedtem és elég is volt belőle ugyan olyan rossz mintt az aderall
Nem szeretnék agyvérzést kapni, mértékkel szeretném használni, hogy kicsit jobban tudjak összpontosítani, e nehéz helyzetemben....
Továbbra is várom a linkeket,ahol meg tudom biztonságosan,korrekten vásárolni a dolgot.
adderall magyarországon nincs is forgalomban amúgy. Itthon a strattera-t és ritalint használják figyelemzavarra.
Én amikor nehezen koncentrálok (figyelemzavarom miatt) akkor veszek egy doboz rhinathiol cold-ot és azt szedem két-három szemet egy nap. Iszonyúan felpörget a benne levő pszeudoefedrintől és az ára se olyan vészes 1000 forint környékén van
Sajnos a strattera és a ritalin vényköteles. Amennyiben valamennyit segít a pszeudoefedrin-hidroklorid (ADHD-s vagyok), akkor futok egy kört vele.
Vény nélkül ezekben találtam:
NUROFEN Cold, RHINATHIOL COLD, ADVIL COLD, ASPIRIN COMPLEX granulátum.
Az első három ugyanaz: 200mg ibuprofen + 30mg pszeudoefedrin.
Az aszpirinben 500mg acetilszalicilsav + 30mg pszeudoefedrin van.
Meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!