Apukámnak valószínüleg Korszakov-szindrómája van! Hová fordulhatnánk orvosi segítségért?
Utánanéztem ennek a betegségnek, gondolom, te is rákerestél már, de itt ez a link, mindenképpen nézd át! >> [link]
Az ezer százalék, hogy azonnali orvosi kezelésre lesz szüksége az apukádnak!!!!!
Először is háziorvoshoz kell fordulni, ő adni fog beutalót a megfelelő szakorvosi rendelő(k)be.
(Iszik apukád? Mert én ahány helyen rákerestem, mindenhol azonnal az alkohollal hozták kapcsolatba, abból is a súlyosabb alkoholizmussal. Elég "keserves" betegség ez, főleg a családtagoknak, ahogy olvasom. :(
Kívánok kitartást, és mielőbbi segítséghez jutást!
Üdv:
S. Ági
Szia!Először is nagyon köszönöm válaszod és biztatásod!
Apukám pedig, igen, sajnos alkoholista, de mi tesómmal mindent megtennénk, hogy visszazökkentsük a valóságba, csak sajnos annyira elfajult nála a dolog, hogy nem igazán látok rá esélyt.Ezért keresem a lehetséges megoldást és egy kedves barátom aki pszichológus világított rá, hogy ez valószínüleg Korszakov-szindróma.Az összes tünet megegyezik.
Látom, már elég régi a bejgyzésed, Korsakovval kapcsolatosan szívesen beszélgetnék veled, mint érintett sorstárs...
Várom minden érintett privát üzenetét, bejegyzését, szívesen venném a sorstársak személyes véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!