Seb gyógyulását 'gyorsítani'?
leszeretném szögezni, hogy nem kérek mocskolódást, megszégyenítést, kioktatást, rájöttem, hogy nagy hiba volt..
már egy éve sebzem magam.
először a ceruzám hegyével, kicsivel később már a hegyező pengéjével karcolgattam a bőröm. épp, hogy csak vérezzen.
még a legelején a fájdalom eltűrése végett tettem, ma már azért csinálom, mert imádom ezt az érzést. jól esik, ha kibuggyan a jó meleg vérem. szeretem az egészet.
de nemrég túlságosan odanyomtam a combomhoz és túl gyorsan húztam végig, ezért szépen belevágtam a combomba. rettenetesen megijedtem, beledobtam a pengét a vécébe, és elkezdtem elállítani a vérzést.
nagyon csúnya.
rendesen tisztítom, beragasztom sebtapasszal. hogyan tudnám kicsit 'megsiettetni' a seb begyógyulását? tisztába vagyok vele, hogy nem fog olyan gyorsan eltűnni, de azért megpróbálnám.
kérlek segítsetek, nem kérek rossz kommentet, tudom, hogy elhibáztam.
13/L
Fertőtlenítsd is le valamivel, nehogy elfertőződjön. Ha akarsz, írj privátban nyugodtan!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!