Magánkórház? Létezik ilyen?
Holnap derül ki, hogy van-e olyan egészségügyi bajom, amivel be kell feküdnöm és, hogy műteni kell-e.
Viszont irtózom a magyar egészségügytől és az állami kórházaktól.
VI. kerület lévén azt hiszem, hogy a Péterfibe tartozom, ahonnan csak rosszat hallottam...
A kérdésem az, hogy van olyan magánkórház Magyarországon ami vállal esetleg sürgős műtétet is?
Vagy szerintetek megoldható, hogy egy kis rásegítéssel (pénzre gondolok) abba a kórházba kerüljek, amiben kicsit jobban bízom?
Én úgy tudom, hogy mi mindig (függetlenül attól, hogy hol leszünk rosszul), ha be kell feküdni, akkor a Szent Imrébe megyünk.
De ugye az egyik megszorítás a szabad orvosválasztásban pont a sürgősség. Ha nem tud másik kórház bevállalni, kb. addig az időpontig, akkor nem tudsz oda átmenni.
Viszont, ha nem ez a helyzet, akkor választhatsz másik kórházat. Szerintem megkérdezni minden esetre meg lehet.
Köszi!
Igen, én is inkább a Szent Imrébe mennék, mivel ugyan a lakcímkártyám VI. kerületi, Érden lakunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!